Contact

Lloyds Bank wint eerste Geld.nl Lenen Award 2024

Kredietverstrekker Lloyds Bank wint de eerste Geld.nl Lenen Award van 2024. De vergelijkingssite reikt deze prijs twee keer per jaar uit aan de kredietverstrekker met de beste lening op het gebied van prijs/kwaliteit en klantbeoordeling. “Bij Geld.nl willen we onze bezoekers niet alleen vertellen waar ze lenen tegen de laagste rente, maar ook informeren over de kwaliteit van de kredietverstrekker van hun keuze. Daarom hebben we een methode ontwikkeld, waarmee we kredietverstrekkers objectief beoordelen op rente, voorwaarden en klanttevredenheid”, vertelt Paul Huibers, financieel expert bij Geld.nl. “Lloyds Bank bleek over de eerste helft van 2024 overall het hoogst te scoren en mag zichzelf daarom de terechte winnaar noemen.”

Lloyds Bank combineert scherpe rente met een goede service

Voor het toekennen van de prijs onderzocht Geld.nl hoe vaak een kredietverstrekker in de vergelijkingen van consumenten voor geld lenen in de top-3 van prijs/kwaliteit eindigde. Huibers: “Bij de prijs-kwaliteitverhouding wegen we natuurlijk de hoogte van de rente mee, maar ook handige voorwaarden zoals de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Lloyds Bank kwam bij alle lenen vergelijkingen van onze klanten in het afgelopen half jaar veruit het vaakst als beste keuze naar voren.”

Een andere belangrijke factor waren de reviews van klanten. Zij beoordeelden Lloyds Bank gemiddeld met een 8,4. Klanten prijzen de bank vooral om haar gemakkelijke aanvraagproces en de snelheid waarmee de bank de aanvraag afhandelt. “De combinatie van een lage rente en een goede service, maakt dat Lloyds Bank onze Lenen Award dubbel en dwars verdient”, aldus Huibers.

Lloyds Bank blij met award

Bart Koster, manager intermediaire distributie bij Lloyds Bank ziet de Lenen Award als een mooie erkenning voor de vernieuwingen die de bank heeft doorgevoerd: “Heel leuk dat Lloyds Bank juist nu deze prijs wint. Wij werken namelijk met een nieuw digitaal aanvraagproces en zijn daarom extra blij met de positieve waardering die klanten ons op dit punt geven. De Lenen Award van Geld.nl bevestigt voor ons dat we hierin de juiste stappen hebben gezet. Wij zullen ons op dit vlak ook in de komende periode nog verder blijven ontwikkelen.”

Blij met Geld.nl? Stem dan nu! Blij met Geld.nl? Maak ons Website van het Jaar. Met winkans!